7 apr. 2010

Follow up reprezentatie Club Control - 15 martie 2010

Înainte de reprezentaţie, Brânduşa ne încuraja spunându-ne că s-a anunţat la ştiri pe toate posturile că piesa va avea succes. Noi râdeam, dar nu cu toată inima. Eram extrem de emoţionaţi. Mai puţin Peştişorul de Aur, mult prea talentat ca să se streseze.

Pe la 19:30, sala era deja plină. Mulţi oameni nu au reuşit să intre, ceea ce ne-a întristat. Nici noi nu ştiam câţi oameni vor veni de fapt din cei peste 150 care îşi confirmaseră participarea pe Facebook sau pe site-ul clubului Control.

Când a început piesa, toţi cei din trupă au simţit energia extraordinară pe care o transmitea publicul. Râsete, comentarii, aplauze, toate arătau căldura celor prezenţi. De aceea jocul actorilor a fost mult mai intens decât la repetiţii. Piesa a început şi, rând pe rând, personajele şi-au dezvăluit poveştile cu ajutorul Peştişorului de Aur. Scriitoarea, doctoriţa, judecătoarea, manechinul şi profesorul de dans s-au dovedit a fi nişte oameni ca oricare alţii, care vor să îşi trăiască liber alegerile.

Nu prea mai sunt multe de spus. Piesa a avut succesul prevestit de „ştirile” Brânduşei. Vlad, managerul clubului Control, ne-a invitat să venim în fiecare luni cu piesa de teatru. Am adunat cam o mie de poze de la reprezentaţie, oamenii ne-au felicitat pe Facebook. Şi se zvoneşte că vom merge şi prin ţară.






2 comentarii:

  1. mai vrem reprezentatii la Bucuresti. :)

    eu fac parte din turma de nefericiti care nu a avut loc la reprezentatia de atunci... :(

    RăspundețiȘtergere
  2. Stai linistit Catalin... Vor urma cel putin 2 reprezentatii in Bucuresti, in viitorul apropiat.

    Vom anunta din timp... :)

    RăspundețiȘtergere